En del af Dagtilbuddet Vest

Om Mælkevejen

Mælkevejen er opdelt med en vuggestuegruppe og 3 børnehavegrupper. Vi har en gruppe for de yngste børnehavebørn, en mellemgruppe og en gruppe for de ældste børnehavebørn.

Dagtilbud_Vest_027

Vi lægger vægt på

Nysgerrig og anerkendende

Vi er nysgerrige og anerkendende i vores møde med jer og jeres børn. I kender jeres barn bedst og sammen har vi et fælles ansvar for jeres barns, udvikling, trivsel og dannelse.

Vi trives i naturen

Vi vægter livet ude i det fri og ynder at være på vores store legepladser samt at tage på ture i nærmiljøet og med vores bus på tur til skov og hav.

Udvikling og trivsel

Vi tager ansvaret for den gode stemning og at vores børnehave skal være et godt "lære- og værested" for alle børn.

Nærvær og engagement

Vi vægter det nære og det relationelle med børnene, hvor der er plads til fordybelse og børnenes følelser. Vi engagerer os i børnenes leg og ideer.

Tilsyn

Tilsynsrapport

Tilsyn med dagtilbud i Varde Kommune indeholder også en lege- og læringsmiljøvurdering. Forældre, pædagogisk personale og den daglige leder bidrager alle til denne vurdering. Nedenfor har du adgang til den seneste tilsynsrapport for Mælkevejen.

Dagtilbud_Vest_020

Tilfredshed

Forældretilfredshed

Vi vægter konstruktiv ris og ros og følger op på de henvendelser vi får. Vi lægger op til dialog på vores forældremøder, hvor I som forældre kan dele synspunkter med os og hinanden.

Dagtilbud_Vest_035

Kvalitet

Kvalitetsrapport

Der bliver arbejdet med tilbagemeldinger på vores kvalitetsrapporter på vores lokale personalemøder, med fokus på løbende udvikling.

Dagtilbud_Vest_020

Er du blevet nyssgerig?

Vi håber, at du er blevet nysgerrig og at Mælkevejen har fanget din interesse

24 49 41 75 Telefon
Dagtilbud_Vest_012